Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

OPEN DAGEN IN DE DOMA SM SUITE 13 APRIL & 15 APRIL,

Op deze gelegenheid bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze Doma Suite.

Team leden zijn aanwezig om u te ontvangen en te voorzien van een een hapje en drankje

Belangrijk is dat op vrijdag 13 April is gereserveerd voor Dames en heren alleen

 


Lees verder

Nieuw bij Doma Melkmachine

Hoewel de collectie in Doma SM Suite al enorm is, is er altijd ruimte voor nieuwe aanwinsten. Sinds kort is het laatste model melkmachine beschikbaar.

Nieuwste model melkmachine bij Doma SM Suite waarom slaven de ultieme vorm van tease and denial geboden kan worden. Misschien dat voelde smeken helpt om het tempo iets op te voeren zodat je mag klaar komen. Dit alles kan via de speciale afstandsbediening op afstand zodat de Meesteres lekker kan rondlopen terwijl ze alle controle over je orgasme heeft.

Meesteres Noir demonstreert met veel plezier deze nieuwste aanwinst.

Boek een sessie met een van onze meesteressen , te vinden op onze website

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

NU.nl Reacties op de trailer: vijftig tinten gruwelijk


 NU.nl  Reacties op de trailer: vijftig tinten gruwelijk

Woedend

Okee, dit is SM. Maar het is dan ook meteen het heftigste beeld uit de trailer en het duurt nog geen halve seconde. Maar dat let conservatieve Amerikanen natuurlijk niet om kilometers te vallen over de komst van de verfilming.

In Amerika zijn ze woedend. Op de website Porn Harms Action Centre, wordt kwaad gereageerd op de trailer. Ze vinden dat het "seksueel geweld promoot", "verkrachting en een seksuele cultuur die onze samenleving doordringt, goedkeurt" en "huiselijk geweld, met name tegen vrouwen, normaliseert".

Niet normaal

Ook klagen ze over de houding van opiniemakers zoals Oprah of de Today Show. Zij zeggen volgens de website met name tegen jongeren dat deze manier van seks normaal is en dat ze het maar eens moeten proberen.

Dan nog een storm van kritiek vanuit de Parents Television Council. "Dit is een boek en een film die SM-relaties romantiseren en normaliseren. Ik denk dat het zeer verontrustend is hoe deze romance in de trailer wordt gepresenteerd," zegt iemand van PTC tegen The Hollywood Reporter.

"Lame"

Zo ontdaan als de Amerikanen zijn, zo verontwaardigd zijn de Britten. Niet omdat ze zich een hoedje schrokken van het laatste shot, maar omdat ze zich de rest van de trailer afvroegen waarom de boel zo tam was. Het boek ging toch over seks?

"Fifty Shades of Lame", vinden Britse journalisten. Bij The Wrap schreven ze: "Er was een glimp van een zweep, een vluchtige blik op de actrice die een masker draagt". Verrassend tam, heet de preview.

https://www.youtube.com/watch?v=42iM2ul2UR8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Terug