Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

OPEN DAGEN IN DE DOMA SM SUITE 13 APRIL & 15 APRIL,

Op deze gelegenheid bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze Doma Suite.

Team leden zijn aanwezig om u te ontvangen en te voorzien van een een hapje en drankje

Belangrijk is dat op vrijdag 13 April is gereserveerd voor Dames en heren alleen

 


Lees verder

Nieuw bij Doma Melkmachine

Hoewel de collectie in Doma SM Suite al enorm is, is er altijd ruimte voor nieuwe aanwinsten. Sinds kort is het laatste model melkmachine beschikbaar.

Nieuwste model melkmachine bij Doma SM Suite waarom slaven de ultieme vorm van tease and denial geboden kan worden. Misschien dat voelde smeken helpt om het tempo iets op te voeren zodat je mag klaar komen. Dit alles kan via de speciale afstandsbediening op afstand zodat de Meesteres lekker kan rondlopen terwijl ze alle controle over je orgasme heeft.

Meesteres Noir demonstreert met veel plezier deze nieuwste aanwinst.

Boek een sessie met een van onze meesteressen , te vinden op onze website

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

DNB-MEDEWERKER = SM-MEESTERES ONTSLAGEN


DNB-MEDEWERKER = SM-MEESTERES ONTSLAGEN

De vrouw, die 450 euro als starttarief hanteerde, werd pas na zes jaar ontmaskerd. Uit onderzoek van Quote blijkt dat ze zelfs SS-commandante wilde spelen tegen betaling. Eind oktober is de medewerker na acht jaar trouwe dienst ontslagen.

Conchita van der Waal, zoals het pseudoniem van de high class nymphomaniac luidde, deed onder meer aan cock and ball torturing en snowballen. Op haar website was niet alleen haar cup F te bewonderen, maar poseerde de dame ook met een SS-pet op haar hoofd. Inmiddels heeft ze haar website offline gehaald.

Het bijbaantje van de vrouw is saillant, omdat DNB juist zeer hoge integriteitseisen aan zijn medewerkers stelt. Van de 5.469 mensen die vanaf 2011 zijn gescreend om hun geschiktheid voor een baan te testen, werden 614 kandidaten afgewezen. Voor kandidaten die in de trustsector aan de slag wilden werd zelfs 36 procent afgekeurd.

BRON POW NIEUWSTerug