Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

OPEN DAGEN IN DE DOMA SM SUITE 13 APRIL & 15 APRIL,

Op deze gelegenheid bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze Doma Suite.

Team leden zijn aanwezig om u te ontvangen en te voorzien van een een hapje en drankje

Belangrijk is dat op vrijdag 13 April is gereserveerd voor Dames en heren alleen

 


Lees verder

Nieuw bij Doma Melkmachine

Hoewel de collectie in Doma SM Suite al enorm is, is er altijd ruimte voor nieuwe aanwinsten. Sinds kort is het laatste model melkmachine beschikbaar.

Nieuwste model melkmachine bij Doma SM Suite waarom slaven de ultieme vorm van tease and denial geboden kan worden. Misschien dat voelde smeken helpt om het tempo iets op te voeren zodat je mag klaar komen. Dit alles kan via de speciale afstandsbediening op afstand zodat de Meesteres lekker kan rondlopen terwijl ze alle controle over je orgasme heeft.

Meesteres Noir demonstreert met veel plezier deze nieuwste aanwinst.

Boek een sessie met een van onze meesteressen , te vinden op onze website

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Historische overname


Historische overname

Historische overname

Historische overname

Het is een geweldig gevoel dat de studio in zulke goede handen is gekomen en dat er een positieve toekomst voor Doma is gewaarborgd. Zij is in staat sm lievend Nederland veel plezier te bezorgen samen met haar geweldig team. Door een uniek team samen te stellen, voor privé sessies , en een goed gevulde agenda met een grote verscheidenheid aan party’s.

Zelf blijf ik actief met het magazine, filmen en internet. De SM gemeenschap is dus nog niet van af! Ik stel het zeker op prijs om op de receptie goede bekenden te ontmoeten die ik graag voorstel aan Lady CLAIRE. Mensen van vroeger, van nu en mensen die in de toekomst van DOMA vertrouwen zijn van harte welkom.Terug