Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Madame Darkness kom naar de Doma SM Suite

Madame Darkness kom naar de Doma SM Suite.

Wil je een afspraak met haar neem dan contact op.

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/mistress+DarknessMistress Annabella Kom Naaar Doma SM Suite

Mistress Annabella uit Schotland bezoek Doma SM Suite.

Neem contact op voor een sessie

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/meesteres-Annabella
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Mijn vriend wil SM seks


Mijn vriend wil SM seks

Ik was verbaasd, en vroeg hem wat hij bedoelde. Hij stelde voor om deze week SM seks te hebben. Daar schrok ik eerlijk gezegd een beetje van. Ik dacht eerst dat het een grap was, maar hij meende het dus echt...

Hij zei dat we al 2 jaar een relatie hebben en dat we elkaar vertrouwen en dus best wat verder kunnen gaan, maar ik weet het echt niet... Hij vroeg of hij spelerig op mijn clitoris mocht slaan met een houten lepel. Ik moest eigenlijk een beetje lachen, maar aan de andere kant leek het me een naar idee vastgeboeid te zitten terwijl hij op mijn clitoris slaat. Ik vroeg hem of hij weg wilde gaan, waarna hij zijn excuses aanbood en weg ging.

De volgende dag ging ik naar hem toe, om mijn excuses aan te bieden. Ik had toch best een beetje normaal kunnen doen... Alleen, toen ik op zijn kamer was, zat hij me de hele tijd te strelen en slijmerig te doen terwijl we film aan het kijken waren. Wat er toen gebeurde, daar schrok ik behoorlijk van. Zonder dat ik het in de gaten had, had hij me vastgebonden aan zijn bed. De rest van de details vertel ik eerlijk gezegd liever niet... Maar hij trok zijn broek uit, en we hebben seks gehad. Verder zonder gekke dingen.

Maar toen schrok ik echt behoorlijk. Toen hij gekomen was, pakte hij die houten lepel waar hij het de dag er voor over had. Ik werd zenuwachtig, maar hij stelde me gerust... Hij beloofde me dat hij me gewoon een beetje zou plagen en dat ik zou genieten. Inderdaad, het viel mee, maar ik zat nog steeds vastgebonden en zijn ouders waren weg.. Het deed verder geen pijn, maar echt lekker was het ook niet.

Toen hij klaar was, maakte hij me los. Hij vroeg me toen of ik eens verder wilde gaan dan dit. Ik weet niet wat hem mankeert, maar hij zei dat hij zichzelf ook eens wilde vastbinden. En hij vroeg me of ik hem wilde plagen door op zijn balzak te slaan.

Dat was best een raar moment. Hij zei dat hij al een tijd liep met de behoefde aan SM seks. Toen vertelde hij me iets waar ik van schrok: hij wilde dat ik hem sloeg met een zweep en wilde dat ik kaarsvet op zijn eikel laat vallen, en erger nog, dingen doen met een cactus.

Ik ben weg gegaan. Weten jullie wat ik hier mee moet? Ik hou echt van hem, maar hij heeft nu eenmaal zulke rare gedachtes. Alsjeblieft, help me... Ik wil hem niet kwetsen.

http://forum.scholieren.com/showthread.php?t=1864425

 Terug