Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

OPEN DAGEN IN DE DOMA SM SUITE 13 APRIL & 15 APRIL,

Op deze gelegenheid bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze Doma Suite.

Team leden zijn aanwezig om u te ontvangen en te voorzien van een een hapje en drankje

Belangrijk is dat op vrijdag 13 April is gereserveerd voor Dames en heren alleen

 


Lees verder

Nieuw bij Doma Melkmachine

Hoewel de collectie in Doma SM Suite al enorm is, is er altijd ruimte voor nieuwe aanwinsten. Sinds kort is het laatste model melkmachine beschikbaar.

Nieuwste model melkmachine bij Doma SM Suite waarom slaven de ultieme vorm van tease and denial geboden kan worden. Misschien dat voelde smeken helpt om het tempo iets op te voeren zodat je mag klaar komen. Dit alles kan via de speciale afstandsbediening op afstand zodat de Meesteres lekker kan rondlopen terwijl ze alle controle over je orgasme heeft.

Meesteres Noir demonstreert met veel plezier deze nieuwste aanwinst.

Boek een sessie met een van onze meesteressen , te vinden op onze website

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Nieuwe website online


Nieuwe website online

Dit is 'm dan, de nieuwe DOMA website. Tenminste... het begin is er. Met een vernieuwde contact rubriek met meer duidelijkheid en beter zelf te onderhouden. En een overzichtelijk beeld van alle activiteiten in de Doma studio. We kunnen u nu ook snel reageren op laatste nieuwtjes uit de BDSM wereld via de nieuws rubriek. Maar er komt meer aan. Zo krijgen ook onze sites Doma SM TV , SM dames zoeken en de Doma shop een totaal andere uitstraling. Er wordt hard aangewerkt ook deze sites zo spoedig mogelijk in "new style"te kunnen laten zien. Het team van Impressed, die dit hebben gemaakt, bedankt!! Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest.

JohnTerug