Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

Madame Darkness kom naar de Doma SM Suite

Madame Darkness kom naar de Doma SM Suite.

Wil je een afspraak met haar neem dan contact op.

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/mistress+DarknessMistress Annabella Kom Naaar Doma SM Suite

Mistress Annabella uit Schotland bezoek Doma SM Suite.

Neem contact op voor een sessie

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/meesteres-Annabella
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Televisieprogramma BNN over leven in een kuisheidgordel


Televisieprogramma BNN over leven in een kuisheidgordel

 

Wij zijn een getrouwd stel, midden veertigers, Doubleyou en Miss Yoyo.

Wij hebben al bijna 8 jaar een dominant/onderdanige relatie, waar de man 24/7/365 een kuisheidsgordel draagt, waarvan de vrouw in de relatie de sleutel beheert.

 

Voor de rest zijn wij een doodnormaal stel, laten we zeggen: "The Neighbours Nextdoor"Na maanden van gesprekken en voorbereidingen, hebben wij meegewerkt aan een tv-programma van BNN, genaamd ‘Je zal het maar zijn’.

 Dit programma maakt portretten van mensen, die anders zijn of er een bijzondere hobby op na houden. De aflevering waar wij aan meegewerkt hebben, had als doel mensen met een dubbelleven te portretteren. Op het Kuisheidsforum was een oproep geplaatst of er daadwerkelijk mensen waren, die het dragen van een kuisheidsgordel als Lifestyle hebben, dus toen hebben wij gereageerd.

De opnames hebben plaatsgevonden in België, omdat wij op die dag ook naar Carrara-Designs zijn geweest, om een full-belt aan te laten meten, een onderdeel van het TV programma.

Omdat wij op verzoek onherkenbaar in beeld wilde, hebben wij eerst 3 uren in de make-up gezeten, alvorens er begonnen kon worden met de opnames. Dit niet omdat wij ons ervoor schamen, absoluut niet, maar zeker voor onze omgeving, werk etc. etc. leek ons dit wel verstandig.

Het is een onwijs toffe dag geworden, waarin wij hebben kunnen zeggen over onze lifestyle wat wij wilden zeggen.

Van het productieproces, een diepgaand interview (over hoe het allemaal ooit begonnen is), een camsessie met een andere onderdaan/drager tot aan het aandoen van de nieuwe Carrara, alles komt ruim aan bod en in beeld.

 

Wij hebben de preview inmiddels kunnen bekijken, en het is precies geworden wat wij ervan verwacht hadden.

Ons doel om mee te doen??? Weer een stukje BDSM en zeker het kuisheidsgedeelte proberen uit de taboesfeer te halen. Zeker het beeld wat de gemiddelde Nederlander heeft over BDSM ( lak, leer, zweepjes, pijn, bloed etc. etc.) proberen door onze bijdrage aan dit programma te ontkrachten.

Wij hopen met dit redactionele stukje, dat wij vast een mooi voorproefje hebben kunnen geven, van hetgeen wat binnenkort op de Nederlandse televisie te zien zal zijn. En dat hier over nagepraat gaat worden is één ding wat zeker is. En laat dat nou net onze bedoeling zijn…….

De uitzenddatum:11 septemner BNN Nederland 3 om 20.30 uur

Miss Yoyo & Doubleyou

 http://mrsaina-knaapje.jouwweb.nl

 Terug