Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

OPEN DAGEN IN DE DOMA SM SUITE 13 APRIL & 15 APRIL,

Op deze gelegenheid bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze Doma Suite.

Team leden zijn aanwezig om u te ontvangen en te voorzien van een een hapje en drankje

Belangrijk is dat op vrijdag 13 April is gereserveerd voor Dames en heren alleen

 


Lees verder

Nieuw bij Doma Melkmachine

Hoewel de collectie in Doma SM Suite al enorm is, is er altijd ruimte voor nieuwe aanwinsten. Sinds kort is het laatste model melkmachine beschikbaar.

Nieuwste model melkmachine bij Doma SM Suite waarom slaven de ultieme vorm van tease and denial geboden kan worden. Misschien dat voelde smeken helpt om het tempo iets op te voeren zodat je mag klaar komen. Dit alles kan via de speciale afstandsbediening op afstand zodat de Meesteres lekker kan rondlopen terwijl ze alle controle over je orgasme heeft.

Meesteres Noir demonstreert met veel plezier deze nieuwste aanwinst.

Boek een sessie met een van onze meesteressen , te vinden op onze website

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Afgestudeerden zijn gek op bondage'


Afgestudeerden zijn gek op bondage'

De firma Lovehoney legde 2000 mensen een vragenlijst voor over hun avonturen in de slaapkamer. Een op de zeven mensen die geen studie hebben gedaan, gaf aan minstens een keer per dag seks te hebben, tegenover een op de tien afgestudeerden.

De niet-academici rapporteren ook gemiddeld meer verschillende sekspartners. Verder zijn ze minder monogaam, hebben ze relatief vaak een triootje gedaan en zijn ze positiever over hun eigen skills in bed dan mensen die wel naar de uni zijn geweest.

Mensen die zijn afgestudeerd, zitten relatief graag bovenop tijdens de seks. Opvallend is ook dat bondage bij 44 procent van de ex-studenten in de smaak valt. Van de mensen die niet naar de uni zijn geweest, is maar 37 procent gek op handboeien.

 

Bron : ANP BuzzO


Terug