Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

OPEN DAGEN IN DE DOMA SM SUITE 13 APRIL & 15 APRIL,

Op deze gelegenheid bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze Doma Suite.

Team leden zijn aanwezig om u te ontvangen en te voorzien van een een hapje en drankje

Belangrijk is dat op vrijdag 13 April is gereserveerd voor Dames en heren alleen

 


Lees verder

Nieuw bij Doma Melkmachine

Hoewel de collectie in Doma SM Suite al enorm is, is er altijd ruimte voor nieuwe aanwinsten. Sinds kort is het laatste model melkmachine beschikbaar.

Nieuwste model melkmachine bij Doma SM Suite waarom slaven de ultieme vorm van tease and denial geboden kan worden. Misschien dat voelde smeken helpt om het tempo iets op te voeren zodat je mag klaar komen. Dit alles kan via de speciale afstandsbediening op afstand zodat de Meesteres lekker kan rondlopen terwijl ze alle controle over je orgasme heeft.

Meesteres Noir demonstreert met veel plezier deze nieuwste aanwinst.

Boek een sessie met een van onze meesteressen , te vinden op onze website

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Commotie om SM-huisje in Staphorst


Commotie om SM-huisje in Staphorst

Het onderkomen voor SM-liefhebbers wordt geëxploiteerd door een onderneming die meerdere van dit soort huisjes heeft in het land. Deze zijn volledig ingericht naar de seksuele wensen van de vakantiegangers. “In de slaapkamer staat een schandblok en een bok en is het bed volledig geschikt als bondagebed met heel veel bondage mogelijkheden. Verder is er nog een ruimte welk is ingericht voor diverse mogelijkheden voor opsluiting”, is op de website van de uitbater te lezen.

De andere eigenaren van vakantiehuisjes op het park zijn een petitie gestart om de SM-liefhebbers van het park te weren. De gemeente heeft laten weten dat de politie onderzoekt of de ondernemer regels overtreedt. Als dit zo blijkt te zijn worden er stappen ondernomen

Terug