Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

OPEN DAGEN IN DE DOMA SM SUITE 13 APRIL & 15 APRIL,

Op deze gelegenheid bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze Doma Suite.

Team leden zijn aanwezig om u te ontvangen en te voorzien van een een hapje en drankje

Belangrijk is dat op vrijdag 13 April is gereserveerd voor Dames en heren alleen

 


Lees verder

Nieuw bij Doma Melkmachine

Hoewel de collectie in Doma SM Suite al enorm is, is er altijd ruimte voor nieuwe aanwinsten. Sinds kort is het laatste model melkmachine beschikbaar.

Nieuwste model melkmachine bij Doma SM Suite waarom slaven de ultieme vorm van tease and denial geboden kan worden. Misschien dat voelde smeken helpt om het tempo iets op te voeren zodat je mag klaar komen. Dit alles kan via de speciale afstandsbediening op afstand zodat de Meesteres lekker kan rondlopen terwijl ze alle controle over je orgasme heeft.

Meesteres Noir demonstreert met veel plezier deze nieuwste aanwinst.

Boek een sessie met een van onze meesteressen , te vinden op onze website

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

DERTIG MAANDEN CEL GEËIST VOOR SM-MEESTERES


De man in kwestie stierf op 22 juni 2010 inde SM-studio van Lucrezia. Hij had lachgas toegediend gekregen, maar dat had een zuurstoftekort veroorzaakt en was hem fataal geworden. Lucrezia is na de dood van de man gestopt met haar SM-studio. 

Volgens het openbaar ministerie hadden de vrouwen moeten weten dat het gas gevaarlijk was, maar hun advocaten betwisten dat. Volgens hen zou het om eenvoudig drijfgas gaan dat ook in de supermarkt te vinden is, bijvoorbeeld voor slagroomspuiten, en is het niet te vergelijken met medisch lachgas. Bovendien had Lucrezia het gas al vaker probleemloos gebruikt, ook bij zichzelf. 
Ook zeggen de advocaten dat de man het lachgas toegediend kreeg via een darmpje in zijn mond. Dat zou inhouden dat hij zelf moest zuigen om het gas binnen te krijgen en er van echte toediening door de dames dus weinig sprake was. 

Lucrezia en haar assistente vragen de vrijspraak. Het vonnis volgt op 21 februari.

 Terug