Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

OPEN DAGEN IN DE DOMA SM SUITE 13 APRIL & 15 APRIL,

Op deze gelegenheid bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze Doma Suite.

Team leden zijn aanwezig om u te ontvangen en te voorzien van een een hapje en drankje

Belangrijk is dat op vrijdag 13 April is gereserveerd voor Dames en heren alleen

 


Lees verder

Nieuw bij Doma Melkmachine

Hoewel de collectie in Doma SM Suite al enorm is, is er altijd ruimte voor nieuwe aanwinsten. Sinds kort is het laatste model melkmachine beschikbaar.

Nieuwste model melkmachine bij Doma SM Suite waarom slaven de ultieme vorm van tease and denial geboden kan worden. Misschien dat voelde smeken helpt om het tempo iets op te voeren zodat je mag klaar komen. Dit alles kan via de speciale afstandsbediening op afstand zodat de Meesteres lekker kan rondlopen terwijl ze alle controle over je orgasme heeft.

Meesteres Noir demonstreert met veel plezier deze nieuwste aanwinst.

Boek een sessie met een van onze meesteressen , te vinden op onze website

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Het zijn vooral ouderen die met SM beginnen"


Het zijn vooral ouderen die met SM beginnen"

 


"We hebben klanten tot 80 jaar oud. Daar is ook niets mis mee, als je ouder wordt, heb je al heel wat ervaring, en wil je eens iets nieuws proberen natuurlijk", vertellen ze vanuit Pabo.

In de shop vind je prachtige sexy lingerie van Dita Von Teese, seksspeeltjes voor jongere vrouwen, leuke attributen voor vrijgezellenfeestjes, maar ook gespecialiseerde seksspeeltjes om het in bed allemaal net iets fijner te maken. Dat gaat van G-spotvibrators over gespecialiseerde vibrators die je kan inbrengen tijdens de seks om gemakkelijker een hoogtepunt te bekomen. Niet onnodig als je beseft dat 70% van de vrouwen geen orgasme kan bereiken zonder clitorale stimulans.

Achteraan de shop vind je echter ook een hoekje voor dames die toch nog net iets anders willen proberen. SM-gerichter, zoals in Vijftig Tinten vaak beschreven wordt. "De mensen komen naar hier met hun boek en vragen ons naar dat ene specifieke speeltje dat daarin beschreven wordt. We helpen ze dan vooruit en geven ook advies over het gebruik, zodat ze extra lang ervan kunnen genieten."

In de SM-reeks vind je echter ook kleine prikkel'mesjes' die je over het lichaam van de ander kan laten gaan. "Mensen zeggen ons wel eens: eenmaal je ermee begint, is het moeilijk om ermee te stoppen. Gewone seks geeft dan niet meer dezelfde voldoening als weleer. Deze prikkelhandtuigen geven voor een beginneling al een erg sterke sensatie als je ermee over hun huid glijdt, maar voor de ervaren beoefenaars is dit vaak nog te 'soft'. Zij gebruiken het soms tot bloedens toe. Het zijn vaak ook iets oudere dames die zich hiermee bezig houden. Ze zijn al zo ervaren in de slaapkamer, dat ze op zoek gaan naar nieuwe prikkelingen. En die vinden ze bij dit soort seks."

Wil je zelf ook eens een kijkje gaan nemen in de leuke shop? Vanaf 12 oktober kan je terecht op de Brugsesteenweg 427 in Roeselare.

Bron SHETerug