Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

OPEN DAGEN IN DE DOMA SM SUITE 13 APRIL & 15 APRIL,

Op deze gelegenheid bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze Doma Suite.

Team leden zijn aanwezig om u te ontvangen en te voorzien van een een hapje en drankje

Belangrijk is dat op vrijdag 13 April is gereserveerd voor Dames en heren alleen

 


Lees verder

Nieuw bij Doma Melkmachine

Hoewel de collectie in Doma SM Suite al enorm is, is er altijd ruimte voor nieuwe aanwinsten. Sinds kort is het laatste model melkmachine beschikbaar.

Nieuwste model melkmachine bij Doma SM Suite waarom slaven de ultieme vorm van tease and denial geboden kan worden. Misschien dat voelde smeken helpt om het tempo iets op te voeren zodat je mag klaar komen. Dit alles kan via de speciale afstandsbediening op afstand zodat de Meesteres lekker kan rondlopen terwijl ze alle controle over je orgasme heeft.

Meesteres Noir demonstreert met veel plezier deze nieuwste aanwinst.

Boek een sessie met een van onze meesteressen , te vinden op onze website

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Pijnlijke kont


Pijnlijke kont

Pijnlijke kont

Pijnlijke kont

Pijnlijke kont

Pijnlijke kont

Slaaf asbakkieDark Domina's is een extreme video waarin de Engelse Meesteressen Kiana en Meesteres Caramel in doma sm studio slaven leren hoe de behandeling in hun studio's word uitgevoerd. De hele video is te downloaden in de memberarea of als streaming video te bekijken, Maar ook kan de video in clips bekeken worden, we zullen de aankomende dagen elke dag 1 nieuw deel van de video klaarzetten voor de liefhebbers van extreme spanking, caning tot de slaaf letterlijk niet meer kan of een slaaf die in zijn kont word gevingerd en daarna de in rubberen handschoenen gehulde vingers van de Meesteres moet schoonlikken. Handschoenen die net in zijn kont hebben gezeten dus. De slaaf krijgt daarna een grondige afspoelbeurt in de DOMA badkuip.

DUS... LID WORDEN ($38,50) OF GRATIS NAAR CLIPS KIJKEN? HIER KLIKKEN!Terug