Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

OPEN DAGEN IN DE DOMA SM SUITE 13 APRIL & 15 APRIL,

Op deze gelegenheid bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze Doma Suite.

Team leden zijn aanwezig om u te ontvangen en te voorzien van een een hapje en drankje

Belangrijk is dat op vrijdag 13 April is gereserveerd voor Dames en heren alleen

 


Lees verder

Nieuw bij Doma Melkmachine

Hoewel de collectie in Doma SM Suite al enorm is, is er altijd ruimte voor nieuwe aanwinsten. Sinds kort is het laatste model melkmachine beschikbaar.

Nieuwste model melkmachine bij Doma SM Suite waarom slaven de ultieme vorm van tease and denial geboden kan worden. Misschien dat voelde smeken helpt om het tempo iets op te voeren zodat je mag klaar komen. Dit alles kan via de speciale afstandsbediening op afstand zodat de Meesteres lekker kan rondlopen terwijl ze alle controle over je orgasme heeft.

Meesteres Noir demonstreert met veel plezier deze nieuwste aanwinst.

Boek een sessie met een van onze meesteressen , te vinden op onze website

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Kale pot ,23 jaar, verkracht vriendin 52 jaar


Kale pot ,23 jaar, verkracht vriendin 52 jaar

McCarthy (foto) zou haar vriendin, met wie ze inmiddels negen maanden datete, tijdens de ruige seks bovendien hebben gestompt, gebeten en gewurgd. Ook werd de lesbo op leeftijd met de dood bedreigd.

Eerder op de dag hadden de twee potten al gevochten. De 52-jarige was daarbij bijna knock-out gegaan. Alsof dit alles nog niet zielig genoeg is, was het slachtoffer op de dag van de uit de hand gelopen SM-seks ook nog eens jarig.

'Wel vaker ruige seks'

McCarthy uit Lake Worth (Florida) zegt dat de twee wel vaker littekens overhielden aan ruige seks. "Nee" betekende "ja" als de twee in bed lagen. De agressieve vrouw heeft inmiddels excuses gemaakt aan haar vriendin, meldt Daily Mail.

Bron Pow nieuwsTerug