Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

OPEN DAGEN IN DE DOMA SM SUITE 13 APRIL & 15 APRIL,

Op deze gelegenheid bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze Doma Suite.

Team leden zijn aanwezig om u te ontvangen en te voorzien van een een hapje en drankje

Belangrijk is dat op vrijdag 13 April is gereserveerd voor Dames en heren alleen

 


Lees verder

Nieuw bij Doma Melkmachine

Hoewel de collectie in Doma SM Suite al enorm is, is er altijd ruimte voor nieuwe aanwinsten. Sinds kort is het laatste model melkmachine beschikbaar.

Nieuwste model melkmachine bij Doma SM Suite waarom slaven de ultieme vorm van tease and denial geboden kan worden. Misschien dat voelde smeken helpt om het tempo iets op te voeren zodat je mag klaar komen. Dit alles kan via de speciale afstandsbediening op afstand zodat de Meesteres lekker kan rondlopen terwijl ze alle controle over je orgasme heeft.

Meesteres Noir demonstreert met veel plezier deze nieuwste aanwinst.

Boek een sessie met een van onze meesteressen , te vinden op onze website

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Kinky seks is gezond! (9,5 tips voor een spannend seksleven)


Kinky seks is gezond! (9,5 tips voor een spannend seksleven)

 

Het blijkt dat kinky seks vooral wordt beoefend door oergezonde mensen. Sterker, mannen en vrouwen die BDSM-relaties hebben blijken mentale rotsen in de branding. Zij hebben meer vertrouwen in hun relatie, zitten beter in hun vel, zijn minder neurotisch en staan extraverter in de wereld dan mensen die er een braaf seksleven op nahouden. Logisch, zou je denken, ze hebben nu eenmaal vaker een feestje. Geweldig allemaal dus. En nu?

Onderzoeken
Voorlopig niks, want volgens een bekend damesblad heeft 91% van de vrouwen helemaal niets met kinky seks. Ik betwijfel die uitslag zeer. Ik kom regelmatig vrouwen tegen die de boel seksueel graag eens op zouden willen spicen. Al dan niet met handboeien, blinddoek of een speels corrigerende tik. En inderdaad, even googelen en ik heb al een heel andere uitkomst. Maar liefst 80% van de mannen en vrouwen blijken nu ineens open te staan voor spannende seks. Het damesblad-onderzoek geeft geen duidelijke bronvermelding weer maar als we ergens in het veilige midden gaan zitten komen we nog altijd op zo’n 40% (potentiële) liefhebbers uit. En dat is veel!

Tips voor een spannender seksleven
Waar zitten al die mentaal oergezonde mensen in spe? Slechts weinigen zullen openlijk durven toegeven dat ze van kinky seks houden. Terwijl Vijftig Tinten Grijs, naast het meest slecht geschreven, het best verkochte boek ooit was, rara hoe kan dat? Ergo, er zit een BDSM-liefhebber in ons allemaal, dying to come out. Komen we gelijk bij tip 1:

1. Kom uit de kast. Als niemand weet van je diepste verlangens heb je ook geen feestje.
2. Het leven is te kort voor schaamte!
3. Lees die vreselijke Vijftig Tinten Grijs alleen in noodgevallen en gooi het daarna weg. Schrijf je eigen fantasieën op, dat is veel spannender. (Of lees de Sade, voor de diehards onder ons).
4. Deel je fantasieën met je partner, spreek van tevoren af dat niets raar is en dat alles mag. (Zelfs als je partner in duct-tape gewikkeld een halve dag opgevouwen in een keukenkastje wil zitten? Euhhh, ja, zelfs dan…)
5. Ga samen op tangoles. Leer dat: Hij leidt, zij volgt (of andersom).
6. Maak spannende afspraakjes in chique hotelkamers en dos jezelf uit alsof je een rol in Mad Men hebt.
7. Onthoud: Vol, dun, kort, lang, je bent prachtig! Goede seks begint tenslotte bij jezelf.
8. Laat je dagelijkse principes, problemen en emancipatieshit buiten de slaapkamer. Speel de rol die je wil spelen. Geef je daar ongebreideld aan over. De rest van de tijd kun je weer gewoon fijn samen (emancipatorisch) verantwoord doen.
9. Verzin een geschikt code-stopwoord. Dus niet ‘Nee, niet doen!’ kreunen als je bij je lief over de knie ligt en je hebt er geen zin meer in, want dat is juist geil. Neem seksloze woorden zoals krokodil of boekenlegger.
9,5. Doe het met iemand waar je van houdt. Liefdeloze seks, hoe geil en kinky ook,
is al snel een treurige bedoening. Als een langgerekte petite mort. Dodelijk dus.

 Bron HP DE TIJD


Terug