Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

OPEN DAGEN IN DE DOMA SM SUITE 13 APRIL & 15 APRIL,

Op deze gelegenheid bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze Doma Suite.

Team leden zijn aanwezig om u te ontvangen en te voorzien van een een hapje en drankje

Belangrijk is dat op vrijdag 13 April is gereserveerd voor Dames en heren alleen

 


Lees verder

Nieuw bij Doma Melkmachine

Hoewel de collectie in Doma SM Suite al enorm is, is er altijd ruimte voor nieuwe aanwinsten. Sinds kort is het laatste model melkmachine beschikbaar.

Nieuwste model melkmachine bij Doma SM Suite waarom slaven de ultieme vorm van tease and denial geboden kan worden. Misschien dat voelde smeken helpt om het tempo iets op te voeren zodat je mag klaar komen. Dit alles kan via de speciale afstandsbediening op afstand zodat de Meesteres lekker kan rondlopen terwijl ze alle controle over je orgasme heeft.

Meesteres Noir demonstreert met veel plezier deze nieuwste aanwinst.

Boek een sessie met een van onze meesteressen , te vinden op onze website

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Oude Luxor omgetoverd tot spannende sm-kelder


Oude Luxor omgetoverd tot spannende sm-kelder

Maar ook de hele heisa rondom het boek zal niet buiten schot blijven. Brigitte Heitzer, Eva Poppink, Rosalie de Jong, Abel Nienhuis en Jolanda van den Berg nemen de overige rollen op zich om welgeteld drie werelden te creëren. Vijftig Tinten… De Parodie draait om drie dames die voor hun boekenclubje de erotische trilogie besluiten te gaan lezen. Tegelijkertijd verschijnen op het toneel de parallelle werelden van auteur E.L. James en haar man, maar natuurlijk ook die van Christian Grey en Anastasia Steele.

Hoofdrolspeelster Birgit Schuurman ziet er niet tegenop om in haar rol van verlegen meisje uit te groeien tot seksgodin. “Ik ben niet preuts aangelegd”, vertelt ze, “en als het in een komische vorm wordt gegoten als bij deze parodie vind ik het helemaal niet erg.” Keiharde erotiek verwacht ze dan ook niet op het podium. “Het gaat natuurlijk wel over seks en onderdanigheid, maar het wordt echt geen casa rosso-act. Ik denk dat deze komische vorm ook veel leuker is, dus kom maar op!”

Drie maanden geleden vertrokken de producenten naar Amerika om daar de originele versie van de parodie te bekijken. Met de vrijheid om de humor naar de Nederlandse cultuur aan te passen, wordt er hard gewerkt aan de productie die in september al op de planken moet staan. “Ik vind het juist heel erg spannend dat het allemaal zo snel moet”, zegt Schuurman. “Dit is echt een feest voor de makers en de acteurs, omdat iedereen zoveel kan inbrengen. Ik heb er heel erg veel zin in.”Vijftig Tinten… De Parodie gaat op 8 september in première in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Vervolgens trekt de productie langs verschillende theaters in Nederland. Kijk voor de hele speellijst op www.vijftigtintendeparodie.nl 

 

Bron Metro

Terug