Nederlands Engels Duits 
Doma Nieuws

OPEN DAGEN IN DE DOMA SM SUITE 13 APRIL & 15 APRIL,

Op deze gelegenheid bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze Doma Suite.

Team leden zijn aanwezig om u te ontvangen en te voorzien van een een hapje en drankje

Belangrijk is dat op vrijdag 13 April is gereserveerd voor Dames en heren alleen

 


Lees verder

Nieuw bij Doma Melkmachine

Hoewel de collectie in Doma SM Suite al enorm is, is er altijd ruimte voor nieuwe aanwinsten. Sinds kort is het laatste model melkmachine beschikbaar.

Nieuwste model melkmachine bij Doma SM Suite waarom slaven de ultieme vorm van tease and denial geboden kan worden. Misschien dat voelde smeken helpt om het tempo iets op te voeren zodat je mag klaar komen. Dit alles kan via de speciale afstandsbediening op afstand zodat de Meesteres lekker kan rondlopen terwijl ze alle controle over je orgasme heeft.

Meesteres Noir demonstreert met veel plezier deze nieuwste aanwinst.

Boek een sessie met een van onze meesteressen , te vinden op onze website

https://www.domasmsuite.nl/meesteres-den-haag/
Nieuwsarchief

Nieuws Archief

Vrouwen geil van snoeiharde SM


Het is in bed absoluut niet nodig om je handen thuis te houden. Sterker nog; vrouwen krijgen spontaan een natte doos als ze snoeihard ervan langs krijgen.

Deze conclusie kan worden getrokken na een groot SM-onderzoek in opdracht van een Duitse datingsite. Zo wordt over SM totaal niet moeilijk gedaan. Van de 469 ondervraagden verbreekt slechts 15 procent de relatie als het onderwerp 'vastbindspelletjes' ter sprake komt.

Ook het aloude 'geen geneuk tijdens de eerste date' is niet heilig meer. Je wilt tenslotte weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Daarom duikt maar liefst 57 procent van de mannen en 47 procent van de vrouwen tijdens de eerste date de koffer in.

Aangewakkerd door huisvrouwenporno als '50 tinten grijs' blijken de vrouwtjes niet vies te zijn van BDSM. Sterker nog, wat hen betreft kan het niet hard genoeg zijn. Ruim de helft, 53 procent, hebben de wens dat hun sekspartner in bed zichzelf niet inhoudt. Mannen zelf zijn echter schijterds: 52 procent van de kerels vindt juist dat de eerste keer teder en liefdevol hoort te zij

Bron Fok.nlTerug